Truca'ns

Connexió 5G

Millorem la cobertura gràcies a la tecnologia 5G. Consulta en quins llocs tens cobertura 5G:
Imagen o video

Què és i com funciona el 5G?

El 5G és la “cinquena generació” de tecnologia mòbil i millora la transferència de dades fins a 100 vegades respecte de la generació actual, amb una banda ampla 1.000 vegades més ràpida, que redueix la latència a 1 mil·lisegon. A RACCtel+ oferim 5G a totes les nostres tarifes.
Consulta ara si tens cobertura a la teva zona. Ah! I recorda que també necessites un terminal compatible amb tecnologia 5G per poder connectar-t’hi.
Imagen o video

Avantatges principals del 5G de RACCtel+

ic speed

Navegaràs més ràpid

Amb el 5G navegaràs fins a 10 vegades més ràpid que amb el 4G. D’aquesta manera, gaudiràs de més velocitat i rapidesa l’hora de veure vídeos en streaming, descarregar aplicacions o compartir continguts.
ic mobile

Baixa latència

La latència és el temps que es tarda a transmetre la informació a través de la xarxa. Amb el 5G minimitzaràs la latència fins a 20 vegades respecte del 3G! Si jugues a través del telèfon intel·ligent, notaràs la diferència.
Vector (49)

Estalvia bateria

Un altre dels avantatges del 5G és que la bateria del teu telèfon intel·ligent tindrà molta més durada. Connectat a una xarxa 5G consumeixes la meitat d’energia que en una xarxa amb cobertura 4G.

Preguntes

Què és la tecnologia mòbil 5G?

El 5G fa referència a la cinquena generació de la tecnologia mòbil. És un salt important en la cobertura 4G, que també havia deixat enrere altres tecnologies mòbils com el 3G i el 2G. El més destacat de les xarxes mòbils 5G és que permeten un ample de banda més gran, superant fins i tot els 10 gigabits per segon. Podràs navegar fins a 10 vegades més ràpid i gaudir dels múltiples avantatges del 5G: mínima latència o retard (fonamental si jugues online o fas videoconferències a la teva feina), millor consum energètic i més seguretat.

A RACCtel+ hi ha cobertura mòbil 5G?

Sí, a RACCtel+ ja oferim als nostres clients cobertura mòbil 5G i tots els avantatges d'aquesta tecnologia. Si a la teva zona encara no comptes amb cobertura 5G, segur que no triguem a oferir-te el servei, perquè cada mes seguim ampliant la cobertura 5G en noves poblacions.

Tens cost el 5G a RACCtel+?

No. És un avantatge que oferim a tots els clients d'RACCtel+ amb una tarifa mòbil. No té cap mena de cost. Si a la teva zona hi ha cobertura 5G, ja et pots navegar a més velocitat.

He de fer alguna cosa per activar el 5G al meu mòbil d'RACCtel+?

No. Si al teu municipi ja comptem amb cobertura 5G i disposes amb un mòbil que es pugui connectar a aquesta xarxa, ja accediries al servei de forma automàtica. No cal que ens demanis el servei.

Quines tarifes mòbils d'RACCtel+ té 5G?

Totes les tarifes mòbils d'RACCtel+ tenen accés al servei ia la cobertura mòbil 5G si cap tipus de cost. Està disponible de forma automàtica per a tots els nostres clients amb una tarifa mòbil, de manera que no cal activar res ni que ens truquis.

Què necessito per navegar a velocitat 5G al meu mòbil?

Si ets client d'Euskaltel, ja comptes amb accés a les xarxes 5G a la teva tarifa mòbil. D'aquesta manera, només necessites dues coses:
  1. Un terminal mòbil compatible amb 5G. La major de smartphones actuals poden navegar a 4G, però no a 5G. A la part de configuració > xarxes mòbils del teu terminal pots comprovar si tens accés al 5G. Si necessites un terminal amb 5G, a Euskaltel tenim diversos models a la botiga
  2. Que a la teva zona hi hagi cobertura 5G. Ja comptem amb cobertura a centenars de municipis i cada mes ampliem el nombre de localitats amb accés a aquesta tecnologia.

Comprova la cobertura de fibra a Racctel

Vols contractar?

T'assessorem gratuïtament

Dl.-Dv, de 9-22h, dissabtes de 9-14h

Truca'ns al

900 696 011

Et truquem

c2c.popup.callTitle2

A RACCtel+ tractarem les teves dades per informar-te dels nostres serveis, en relació amb aquesta sol·licitud o en el futur, fins que en retiris el consentiment. Pots exercitar els teus drets amb docu@euskaltel.com.
Més info
aquí.
Si ja ets client,
truca'ns al
1744

Gràcies per contactar amb Racctel+!

Hem rebut les teves dades correctament

Un dels nostres assessors comercials et trucarà des del número:

921 304 931

c2c.occupiedLines.title

c2c.occupiedLines.subtitle

operator

Vols contractar?

t'assessorem GRATUÏTAMENT

operator

Vols contractar?

t'assessorem  GRATUÏTAMENT