Truca'ns

Per què apareix un QR a la meva la factura?

En el marc del projecte llançat per les Hisendes Forals, a fi de garantir una major transparència i control tributari, la normativa fiscal sobre la implantació de TicketBai obliga a incloure un codi identificatiu TicketBai i un codi QR a totes les factures emeses pels contribuents obligats al seu compliment. 

Per a què serveix? 

Aquests codis són la representació de la factura en un altre format, per la qual cosa, a través de la lectura del codi QR, es podrà accedir al contingut bàsic de la factura en qualsevol moment i comprovar-ne la validesa. 
Per ampliar aquesta informació sobre les obligacions TicketBai, pots consultar les respostes a les preguntes freqüents publicades per la Hisenda Foral de Bizkaia a l’enllaç següent: 

Per què després de la lectura del QR la informació no figura a Hisenda? 

Hi ha termini legal, a comptar des de la data de l'emissió de la factura, per a la remissió de la informació del contingut de la factura a la Hisenda Foral de Bizkaia. Tingues en compte que és possible que, en el moment de la consulta, la informació no hagi estat remesa encara o estigui sent processada per Hisenda. Això impedeix que el sistema generi una resposta vàlida en aquestes circumstàncies.

Aquesta resposta t'ha estat útil?

Moltes gràcies! Ho tindrem en compte.