Dret de retirar el consentiment prestat

Mitjançant aquest dret podràs retirar-nos el consentiment prestat per al tractament de les teves dades amb finalitats comercials amb diferent abast.

Si ets client, et recordem que pots gestionar com desitges que ens posem en contacte amb tu en l'àmbit comercial a través del teu espai privat de client, d'una manera més immediata i senzilla.

En tot cas, si vols exercir-lo per aquesta via, com a client, pots emplenar el formulari inclòs més avall, adjuntar una còpia del teu DNI (en cas d'actuar per mitjà d'un representant legal cal aportar còpia del DNI del representant, a més del document que reculli la representació) i enviar-nos-ho al correu electrònic docu@racctelplus.com o a la següent adreça postal: apartat de correus 2096, 15080 La Corunya.

Si no ets client només cal que per aquestes mateixes vies ens facilitis alguna dada per poder localitzar-te, a més del consentiment al quak fa referència la teva sol·licitud (per exemple, vaig deixar les meves dades en un formulari del web). Si necessitem alguna cosa més, t'ho indicarem.

En el termini d'un mes t'informarem sobre l'acceptació o denegació de la teva petició. O si la sol·licitud fos molt complexa per a nosaltres, aquest termini podria ampliar-se fins als tres mesos.

Qualsevol sistema operatiu
Nom: Dret-retirar-consentiment.pdf
Mida: 213 Kb
Descarrega el formulari de dret de retirar el consentiment prestat