Dret de rectificació

Mitjançant aquest dret podràs comunicar-nos canvis en les teves dades personals que estiguem tractant. Si ets Client et recordem que pots fer alguns canvis en les teves dades directament al teu espai privat de client d'una manera més ràpida i senzilla. En cas que siguin canvis que cal que ens justifiquis, recorda enviar la documentació acreditativa de la licitud del canvi (com per exemple una acreditació de titularitat de compte bancari si el que vols és canviar la domiciliació dels teus rebuts, per exemple).

Per fer-ho, pots emplenar el formulari inclòs més avall, adjuntar una còpia del teu DNI (en cas d'actuar per mitjà d'un representant legal cal aportar còpia del DNI del representant, a més del document que reculli la representació) i enviar-nos-ho al correu electrònic docu@racctelplus.com o a la següent adreça postal: apartat de correus 2096, 15080 La Corunya.

Si no ets client, només cal que, per aquestes mateixes vies, ens facilitis alguna dada per poder localitzar-te i els canvis de les dades que ens sol·licites. Si ens cal alguna cosa més, t'ho indicarem.

En el termini d'un mes t'informarem sobre l'acceptació o denegació de la teva petició. O si la sol·licitud fos molt complexa per a nosaltres, aquest termini podria ampliar-se fins als tres mesos.

Qualsevol sistema operatiu
Nom: Dret-rectificacio.pdf
Mida: 220 Kb
Descarrega el formulari de dret de rectificació