Dret de limitació

Mitjançant aquesta petició un client o client potencial ens indicarà que hem de deixar de tractar les seves dades, però sense eliminar-les, amb la finalitat que pugui gestionar algun tipus de reclamació sobre el tractament d’aquestes dades, impugnar-ne l’exactitud o quan, havent exercit el seu dret d'oposició a un tractament, encara estiguem avaluant la seva sol·licitud.

Per fer-ho, pots emplenar el formulari inclòs més avall, adjuntar una còpia del teu DNI (en cas d'actuar per mitjà d'un representant legal cal aportar còpia del DNI del representant, a més del document que reculli la representació) i enviar-nos-ho al correu electrònic docu@racctelplus.com o a la següent adreça postal: apartat de correus 2096, 15080 La Corunya.

Si no ets client, només cal que, per aquestes mateixes vies, ens facilitis alguna dada per poder localitzar-te. Si ens cal alguna cosa més, t'ho indicarem.

En el termini d'un mes t'informarem sobre l'acceptació o denegació de la teva petició. O si la sol·licitud fos molt complexa per a nosaltres, aquest termini podria ampliar-se fins als tres mesos.

Qualsevol sistema operatiu
Nom: Dret-limitacio-tractament.pdf
Mida: 219 Kb
Descarrega el formulari de dret de limitació