Dret d'accés

Exercint aquest dret podràs conèixer quines dades tractem sobre tu. Si ets client, pots sol·licitar-ho emplenant el formulari inclòs més avall, adjuntant una còpia del teu DNI (en cas d'actuar per mitjà d'un representant legal, cal aportar còpia del DNI del representant, a més del document que reculli la representació) i enviant-lo al correu electrònic docu@racctelplus.com o a la següent adreça postal: apartat de correus 2096, 15080 La Corunya.

Si no ets client, només cal que, per aquestes mateixes vies, ens facilitis alguna dada per poder localitzar-te. Si ens cal alguna cosa més, t'ho indicarem.

En el termini d'un mes t'informarem sobre l'acceptació o denegació de la teva petició. O si la sol·licitud fos molt complexa per a nosaltres, aquest termini podria ampliar-se fins als tres mesos.

Recorda que aquest dret és personal i que només el podrà exercir el titular de les dades sol·licitades. En el cas dels enregistraments de trucada, això inclou que només hi podrà sol·licitar accés el titular de la veu, sempre que tinguem manera d'autenticar que aquesta veu es correspon amb qui sol·licita el dret. En cas que hagis sol·licitat accés a un enregistrament, se't remetrà un arxiu d'àudio.

Qualsevol sistema operatiu
Nom: Dret_acces.pdf
Mida: 236 Kb
Descarrega el formulari de dret d'accés